Indítsd velem a vállalkozásod!

csomag1

Indítsd, vagy pörgesd fel velem a vállalkozásod!

Amikor új ügyféllel találkozom, általában új vállalkozás indításához vagy meglévő vállalkozás újraindításához van rám szükség. A legtöbb esetben sorra kerülnek elő a megoldandó feladatok és ahogy sorolom, hogy miben tudok segíteni, úgy derülnek fel az arcok. Mert sok a feladat, amit nehéz koordinálni. A megrendelőnek is az a jó, ha egy kézben van az indulásnál minden, egyértelmű a felelős és összeadva kedvezőbb az ár, mintha minden munkafolyamat más megbízotthoz kerül.

Miben tudok segíteni?

– domain regisztráció és tárhely szolgáltatás

Az első lépés, kitalálni és lefoglalni a domain nevet: www.ateceged.hu. Már itt ügyesnek kell lenni, talán nem is szükséges a cégnevedet választani, jobb, ha a tevékenységedhez kötődik. A weboldalhoz szükség van még egy tárhelyre, ahol a weboldalad lakik. Én biztonságos helyet kínálok neki.

– arculat és logó tervezés
– a szükséges online és offline grafikai anyagok tervezése
– nyomdai előkészítés és ügyintézés

Ha még nincs, vagy nem megfelelő a vállalkozásod arculata, akkor ezzel kezdjük a munkát. Ez alapján fogják az emberek azonosítani a céged. A legfontosabb, hogy esztétikus, jól beazonosítható és egységes legyen. A logón kívül szükséged lehet névjegykártyára, brossúrára, címkére, csomagolásra, levélpapírra, ismertető anyagra…

– weboldal vagy webshop tervezés és készítés (programozó társam ebben: Sárosi Tamás)
– szövegírás

A weboldal megtervezése a következő feladat. Azon kívül, hogy meg kell felelnie a technikai követelményeknek, egységesen kell megjelennie minden eszközön, mobilon, tableten, számítógépen, laptopon. Nem elegendő, hogy fent vannak a céged adatai, hiszen a cél nem az, hogy elolvasgassák az emberek, hanem az, hogy a vásárlóddá váljanak, hogy bevésődj az eszükbe, hogy hozzád forduljanak, téged keressenek!

– online marketing terv készítés a legújabb trendek szerint
– online marketing feladatok elvégzése

Hogyan lesz az oldaladnak tartalma? Hogyan találnak rád? Hogyan lesznek a vásárlóid? Hogyan leszel az elsők között a találati listákon? Akarod tudni? El fogom mondani! És segítek kommunikálni a közösségi médián, marketing tervet készíteni a cégednek, elemezni a hatékonyságot, hogy minél több hasznod legyen az online jelenlétből.

Miért válassz engem?

Nemzetközi marketing szakon szereztem másoddiplomámat a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán, és 2006 óta dolgozom grafikusként. Ügyfeleim között – a számos induló vállalkozás mellett – megfordultak olyan nagyvállalatok, mint a Strabag, az Europolis, a Heim Pál kórház, a Magyar Sakkszövetség és Polgár Judit. Nézd meg a munkáimat!

Ha kérdésed van, hívj vagy írj bátran!
smile@helloindigo.hu, 70/938-7822