Grafika

Az alkalmazott grafika számomra megunhatatlan. 2006 óta dolgozom szabadúszó grafikusként, de még ma is minden feladat, minden új kihívás izgalommal tölt el. Ebben a tevékenységben sosem lehet pihenni, hiszen folyamatosan “tanulni” kell.

Másoddiplomámat nemzetközi marketing szakirányon a BGF Külker főiskolán szereztem, amit remekül tudok hasznosítani munkám során. Ezzel a tudással olyan komplex feladatokat tudok megoldani, ami minden vállalkozásnak hasznára válik. A közösségi és online marketing, a hirdetések, az arculat kialakítása, az ügyfelekkel való kommunikálás hangja így egységes és hatékony lehet megbízóimnál.

Az évek során a kis- és középvállalkozások mellett volt és van szerencsém együtt dolgozni olyan nagyvállalatokkal is, mint a Strabag, a CA Immo, a CitiBank, a Bónusz Brigád, a Regale Klímtechnika vagy a Magyar Sakkszövetség.

Vállalok logó tervezést, arculat kialakítását és frissítését, nyomtatott és online grafikai anyagok elkészítését, weboldal tervezést és kivitelezést, csomagolástervezést, kiadvány- és könyvszerkesztést/tervezést, különböző reklámhordozók tervezését (roll up, molinó, bögre, toll, póló…stb.).

Nézd meg néhány munkámat a Behance-en!