Közeledik a szüret!

Megjelent a hagyományaink sorozat új része, a Szüreti mese!
Ez már az ötödik része a sorozatnak, amit terveink szerint még öt kötet biztosan követ.

Aki ismeri a sorozatot, annak ismerősek lesznek a szereplők. A Busó mese Misije, Dórika és szüleik Vince bácsihoz mennek egy hangulatos szüreti hétvégére. Még Rókus is feltűnik a képeken, sőt, a busókat is megtalálja, aki nagyon akarja. 🙂

Ez a hagyomány ismét sok gyerekkori emléket ébresztett fel bennem, ilyenkor napokig úszom a régi érzésekben és ez annyira szívmelengető. Nagyon élénken élnek bennem bizonyos pillanatok, sokszor még illatok is visszatérnek. Az is hozadéka ezeknek a „munkáknak”, hogy ilyenkor többször álmodom a nagyszüleimről, és ezt annyira szeretem.

A Szüreti rész azért is különleges, mert ezzel a kötettel találkozhatok Veletek először élőben, eddig sajnos a járvány miatt nem volt sem könyvbemutató, sem dedikálás. Remélem, sokan eljöttök szombaton az ünnepi könyvhétre, 10 órától várlak benneteket a Scolar színpadnál/standnál.

Aki eljön, színezhet is a szüreti meséből néhány képet, de erről az sem marad le, aki nem lehet ott szombaton. Töltsétek le, nyomtassátok ki, ha van kedvetek, és színezzétek az ősz csodás színeivel.

A kötet utolsó oldalán az én Dórim rajzait láthatjátok. 

Jó olvasgatást, színezést, de legfőképpen színezést mindenkinek!