Tinillem – hogyan viselkedjünk?

Surányi Timi megírta én pedig szabad kezet kaptam tőle, amit itt is köszönök! Ezt a munkát végig imádtam és Timi is elégedett volt a végeredménnyel. A könyvet könyvesboltokban is online is megvásárolhatjátok.

A könyvben Luca, Levi és kutyájuk, Prézli segítségével ismerkedhetünk meg az illemszabályokkal. Könnyed nyelvezete és stílusa hamar magával ragad. A köszönés, bemutatkozás, tegezés-magázás témától kezdve, a társaságban, illetve asztalnál való helyes viselkedésen át, az élet számos területén előforduló helyzetekig segítséget nyújt, hogyan is illik viselkedni. A könyv témakörökre van osztva, mégis olyan, mintha egy képregényt olvasnánk. Természetesen nem csak tiniknek szól a könyv: mindenki találhat számára új információt ebben a kis illemtankönyvben.

tinillem_[:en]I illustrated and I was the editor of this book. The author was Tímea Surányi, who wrote a very useful book. It’s trying to help teenagers how to behave. I loved the work with this text because I loved the characters Levi, Luca and the cute dog, Prezli.

tinillem_