Budapesten élek, diplomáimat művelődésszervező és nemzetközi marketing szakokon szereztem. Mióta az eszemet tudom, rajzolok. 2006 óta dolgozom szabadúszó grafikusként, 2014-től leginkább gyerekeknek szóló illusztrációval foglalkozom. Nagyon szeretek kézzel rajzolni, ezért minden képem ceruzarajzzal kezdődik, de általában digitálisan fejezem be a munkáimat. A kereskedelmi illusztrációk mellett a saját fantáziámból születő vagy irodalmi ihletésű rajzok igazi élményt jelentenek. Igyekszem folyamatosan fejlődni, ezért nyomon követem – és rendkívül inspirálónak találom – a magyar és nemzetközi gyerekkönyv illusztrációt.

A Scolar kiadó szerzőjeként, 2020-ban Busó Misi történetével indítottam el a Hagyományaink sorozatot. A Busó mese az első olyan könyv, aminek a szerzője is én vagyok.  A sorozat következő része a Pünkösdi mese már nyomdára készen várja, hogy a világ ismét biztonságos hely legyen. Hogy ez mikor lesz, nem tudjuk, de én abban bízom, hogy a következő pünkösd idején már lapozgathatjátok.

Tagja vagyok a Magyar Gyerekkönyv Fórumnak, a HUBBY-nak, amely a nemzetközi IBBY (International Board on Books for Young People) hazai szervezete.

Örömmel vállalok illusztrációs munkákat, és szívesen válaszolok a kérdéseitekre. Írjatok!

smile@helloindigo.hu